Atleena FotoPage

By: Atleena Ahzar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-May-2009 04:36 Email | Share | | Bookmark

Entri terlewat...... Aisyah cukur jambul bila cukup 7 hari kelahirannya. Kami tak buat apa-apa acara. Pulut kuning ayam panggang pun tak dak. Ambik sunat saja..... Ikut Pak Langnya. Simple ... tetapi menepati tuntutan agama










Tuesday, 26-May-2009 12:35 Email | Share | | Bookmark
ASHRAFF ........

Ini budak, tak boleh orang pegang kamera. Dia mesti nak action......Aksi masa kat kg baru-baru ni....


Tuesday, 26-May-2009 04:46 Email | Share | | Bookmark
UCAPAN YANG TERLEWAT..........

Tiada kata yang dapat diucapkan atas kasih sayang seorang ibu. Bagi mak.... anak adalah segala-galanya. Dulu aku tak tahu ....... terkenang masa dulu bila aku buat salah. Mak akan kata..... nanti bila , hang dah jadi mak hang tau lah...... Sekarang ni aku dah tahu , dah rasa ..... macam mana perasaan seorang ibu. Anak luka sikit pun...... aku dah nak nangis. Macam tu lah rasanya perasaan mak.
Sekarang ni anak-anak mak semua jauh. Kadang-kadang aku tahu mak merajuk .... bila kami tak telefon , bila kami tak balik kg...... Tapi hati seorang ibu.... merajuknya sekejab saja..... bila kita telefon ..... dengar suara .... eloklah dia.
Itulah sebab.... walaupun pun sesibuk mana..... aku tetap akan telefon mak. Seronoknya mak bila cucu-cucunya balik...... hilang sunyi..... walaupun kerenah cucu-cucu boleh bikin darah naik...... boleh bagi jantung sakit.......





Monday, 25-May-2009 06:56 Email | Share | | Bookmark

Semalam birthday Ariff .......dah 5 tahun anak teruna kami. Akal pun banyak.... Birthday dia diraikan bersama-sama rakan-rakan Pra sekolah. Kalau ikut baba .... tak ada celebrate birthday.. birthday ni. Baca doa dah cukup..... Baba selalu lupa birthday kitaorang. Tapi kalau birthday dia , dia suruh kitaorang ingat ..... mana aci......Tapi tak apa yang lain baba ingat....




Friday, 22-May-2009 04:47 Email | Share | | Bookmark
Ahli Baru


Lamanya tak menjenguk fp ni. Bukan bersawaqng lagi dan berkarat marat. Ingat dah kena letak batu nesan ja...... hehehe.......


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net